Philips Hue

Fair-kattovalaisin 39 W valkoinen

17890
Tuotenro
8718696159163
Fair-kattovalaisin kuuluu Philips Hue -valaistusjärjestelmään, jota voit ohjata myös älylaitteellasi. Järjestelmän keskusyksikkö eli Hue-silta (ei sis. hintaan) yhdistää lamput, niiden lisälaitteet ja oman älylaitteesi. Yhdessä ne tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin valaistusratkaisuihin. Philips Hue -sillan voit ostaa erikseen, ja se kuuluu vakiovarusteena Philips Hue -aloituspakkauksiin. Huen omat katkaisimet ja himmentimet toimivat kauko-ohjaimien tapaan.

Hue-järjestelmään yhdistetyn Fair-kattovalon voit mm. ohjelmoida syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan. Voit valita valolle minkä tahansa valkoisen sävyn, piristävän viileästä rauhoittavaan ja tunnelmalliseen lämpimään valkoiseen. Voit myös käyttää sitä makuuhuoneessa vähitellen kirkastuvana sarastusvalona, joka herättää sinut aamulla mukavan lempeästi.

Halutessasi voit säätää valoa kätevästi myös valaisimen omalla paristokäyttöisellä himmentimellä (sis. hintaan), johtoa ja sähköasentajaa ei tähän tarvita. Himmentimellä voit valita oikean valon mm. rentoutumiseen, lukemiseen, keskittymiseen ja virkistymiseen. Yhteen himmentimeen voit liittää jopa 10 Hue-valoa.

Valaisin heijastaa kattoon kauniin lämpimän valon ja sen elegantti muotoilu miellyttää silmää.

  • Philips Hue White ambiance Fair-kattovalaisin 39 W
  • Korkeus 9,9cm, halkaisija 44,4 cm
  • Valovirta 3000 lm
  • Paino 5,037 kg
  • 2 vuoden takuu.
Huom! Toimitusaika 5–10 arkipäivää.