Nanso Home Collection lanseeraus yhteistyössä Tokmannin kanssa

Nanson uuden Home Collection -astiamalliston Hippu- ja Pioni-kuosiset astiat ja kodintekstiilit tulevat myyntiin Tokmannille tänä keväänä. Mallistosta löytyy sekä keraamisia että kertakäyttöastioita, kuten myös lautasliinoja, pöytäliinoja, pussilakanoita ja kestokasseja.

– Haluamme tarjota Tokmannin asiakkaille parasta laatua ja tyyliä kevään kotiin ja ruokapöytään, sanoo Tokmannin ostoryhmäpäällikkö Merja Leinonen.

Hippu ja Pioni ovat Nanson suunnittelijoiden tekemiä tyylikkäitä ja helposti yhdisteltäviä kuoseja.

– Kasvimaailma on suurin inspiraationlähteeni ja pionit ovat lempipuutarhakukkiani, ne ovat niin runsaita ja niitä on monenlaisia lajikkeita, kertoo Pioni-kuosin suunnittelija Teija Puranen.

– Kuosi on yhdistelmä vapaata kädenjälkeä ja selkeyttä. Värejä on vähän ja sommitelma raitamainen ja yksinkertainen, hän lisää.

Pionin kuosin luonnos on tehty musteella, pipetillä ja tussiterillä.

Tokmannille myyntiin tulevaan keraamiseen astiastoon kuuluu muki, murokulho ja leipälautanen. Niitä löytyy neljää eri sävyä: mustavalkoinen, turkoosi, roosa ja harmaa. Kodintekstiileistä löytyvät samat värit, mutta kestokasseja on niiden lisäksi vielä keltaisena.

– Meiltä on pitkään toivottu tuotteita myös kodin sisustukseen. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki, kertoo liiketoimintajohtaja Satu Tarkkinen Nansolta.

Helpompaan, mutta silti tyylikkääseen kattaukseen esimerkiksi mökillä tai terassilla soveltuvat mainiosti Nanson mustavalkoiset kertakäyttöastiat, joita löytyy yksinoikeudella Tokmannilta sekä Pioni- että Hippu-kuosisena. Valikoimasta löytyy kymmenen kappaleen pakkauksissa kahta erikokoista lautasta (18 ja 23 cm) sekä 2,5 desilitran pahvimuki.

– Tokmanni on erittäin tyytyväinen Nanson kanssa tehtävään yhteistyöhön, Merja Leinonen sanoo.

Nanso on rakastettu kotimainen brändi, joka on vahvasti läsnä suomalaisten arjessa. Nyt vaatteista tuttuja upeita ja uniikkeja kuoseja on tarjolla myös astioissa ja vuodevaatteissa. Valitsetko sinä aamiaispöytääsi tyylikkään mustavalkoisen vai kauniisti kukitetun astiakokonaisuuden?

Tyylikäs, helposti yhdisteltävä ja aikaa kestävä Nanso Home Collection -mallisto on saatavissa kokonaisuudessaan  Tokmannin kaikista 189 myymälästä ja verkkokaupasta toukokuun puolivälissä.

Paluu Tokmannin Tarinat -etusivulle

23.4.2019