Aurinkosuojakalvo 51 x 305 cm, valonläpäisy 20 %, savu

Tarjoushinta 799 Normaalihinta 999
Tuotenro
6419121120896
Tarjous voimassa 20.10.2019 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
-20%
Aurinkosuojakalvo tummentaa auton ikkunat ja suojaa auton sisätiloja kuumenemiselta sekä UV-säteilyn aiheuttamalta haalistumiselta. Laadukas ja edullinen aurinkosuojakalvo on helppo kiinnittää itse auton ikkunaan.

Aurinkosuojakalvo auttaa pitämään auton viileämpänä kuumalla säällä ja lisää siten matkustusmukavuutta. Viileämpi sisätila säästää myös ilmastointijärjestelmää. Värillinen kalvo estää auton sisätilojen haalistumista ja auttaa parantamaan turvallisuutta, sillä auton sisälle on vaikeampi nähdä kaukaa kalvon tummentamien lasien läpi.

SR-laatutason (Scratch Resistant) aurinkosuojakalvo kestää naarmuuntumatta hankaamista, mekaanista kulutusta ja ikkunoiden avaamista. Kalvon pinta on heijastamaton ja karkaisukäsitelty.

  • värisävy: savu
  • valonläpäisyaste 20 %
  • koko 51 x 305 cm


Aurinkosuojakalvoja on saatavissa kahdessa koossa ja eri valonläpäisyasteilla. Valonläpäisyastetta valittaessa kannattaa ottaa huomioon auton sisustuksen väri: tumma sisustus tummentaa kalvon sävyä ja vaalea vaalentaa. Voit myös valita esimerkiksi takalasiin eri tummuusasteen kuin takasivulaseihin.

Pakkaus sisältää suomenkieliset selkeät asennusohjeet, asennuksessa tarvittavan leikkuuterän ja lastan. Aurinkosuojakalvoa ei saa asentaa etusivuikkunoihin eikä tuulilasiin. Kalvoa ei tule käyttää valmiiksi tummennettuihin ikkunoihin.