Omron

E3 Intense -kivunlievittäjä

8900
Tuotenro
4015672110298
Tuotearviot:
80% of 100
Omron E3 Intense on TENS-teknologiaan* perustuva helppokäyttöinen ja tehokas laite lihas- ja nivelkipujen lievitykseen. TENS-hoito lievittää kipua kolmivaikutteisesti: se estää aivoille lähteviä kipuviestejä, vapauttaa elimistöön endorfiineja ja lisää verenkiertoa.

Omron E3 Intense -laitteella voit itse antaa täsmähoitoa mm. selällesi ja hartioillesi. Hoitoaika on 15 minuuttia kerrallaan. Hoito-ohjelman valinta käy helposti nuolinäppäimillä, ja jäljellä oleva hoitoaika näkyy laitteen näytössä. E3 Intense on kannettava malli, pienikokoisen laitteen voit kiinnittää esim. housunvyötärölle. Näin voit helposti käyttää laitetta missä haluat.

Laitteen mukana toimitetaan pitkäikäiset Long Life -elektrodit. Elektrodit voidaan aina tarvittaessa vaihtaa uusiin, niitä myydään erikseen. Virtalähde: 2 kpl AAA-kokoisia alkaaliparistoja (mukana). Laitteella on 3 vuoden takuu.

*) TENS (”Transcutaneous Electrical Nervous Stimulation” eli transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio) on tutkittu, tehokas ja turvallinen hoitomuoto lihasjännityksen ja erilaisten kipujen lievittämiseen. Se perustuu sähköisiin impulsseihin, jotka vaimentavat hermoston kipuärsykkeitä, vapauttavat endorfiinia sekä stimuloivat kudoksia vilkastuttaen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. TENS-hoito sopii mm. niskan ja hartioiden jännitystilojen hoitoon, nivelkipujen lievittämiseen sekä urheilun tai muun fyysisen kuormituksen jälkeen tarvittavaan lihaskipujen hoitoon.