Espanjanpata-aineksilla syntyy maukas kotiruoka hetkessä. Espanjanpata sisältää riisiä, kasviksia ja mausteita. Lisäksi tarvitaan ainoastaan jauheliha. Helppoa myös aloittelevalle kokille!
Valmistus:
Ruskista n. 400 g jauhelihaa kattilassa. Lisää pussin sisältö ja 7 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Laktoositon. Annosmäärä 2–4 annosta. Pakkauskoko 190 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Valmistus:
Ruskista n. 400 g jauhelihaa kattilassa. Lisää pussin sisältö ja 7 dl vettä. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Laktoositon. Annosmäärä 2–4 annosta. Pakkauskoko 190 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.