Raid

Hyönteisspray 400 ml Moniteho

899
22,48 €/L
Tuotenro
6414400022533
Raid Moniteho aerosoli torjuu monet eri hyönteisongelmat. Tuote tehoaa nopeasti sekä ryömiviin että lentäviin hyönteisiin. Moniteho on Suomessa valmistettu tuote, jolla on Avainlippu-tunnus. Tehoaineena pralletriini ja fenetriini. Tuote torjuu mm. seuraavat hyönteiset: kärpäset, ampiaiset, hyttyset, turkiskuoriaiset, sokeritoukat, koit, kirput jne. Pakkauskoko 400 ml.

Käyttöohje:

  • Lentävät hyönteiset, toimi näin: Ravista tölkkiä huolellisesti ennen käyttöä. Pidä pakkaus pystyasennossa kun suihkutat. Sumuta torjunta-ainetta ilmaan tai nopean tehon saavuttaaksesi suoraan kohde-eliöihin. Sumuta torjunta-ainetta noin 30 m3 kokoiseen tilaan 8-10 sekunnin ajan. Huolehdi, että aerosolisuihku on noin 1 metrin etäisyydeltä aroista pinnoista. Käsittelyn jälkeen anna aineen vaikuttaa suljettussa huoneessa noin 15 min ajan. Lopuksi tuuleta tila huolellisesti.

  • Ryömivät hyönteiset, toimi näin: Ravista tölkkiä huolellisesti ennen käyttöä. Pidä pakkaus pystyasennossa kun suihkutat. Sumuta torjunta-aine hyönteisten kulkureiteille ja piilopaikkoihin, kuten esimerkiksi jalkalistojen, viemärien ja putkien ja lavuaarien ympärille ja kirjahyllyjen taakse.

    Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.