Maistuva kotiruoka hetkessä ja helposti! Italianpata on suosittu pastapohjainen pata, jossa on lisäksi kasviksia ja mausteita. Lisäksi tarvitaan ainoastaan jauheliha.
Valmistus:
Ruskista n. 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Laktoositon. Annosmäärä 2–4 annosta.
Pakkauskoko 165 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Valmistus:
Ruskista n. 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Laktoositon. Annosmäärä 2–4 annosta.
Pakkauskoko 165 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.