Primacat

Kissanruoka 1,4 kg kana steriloiduille kissoille

789
5,64 €/KG
Tuotenro
6430069580597
Vaali arvokkaita ruokintahetkiä ja tarjoa kissallesi ruokaa, joka tekee sille hyvää! Houkutteleva PrimaCat Kana on suunniteltu erityisesti aikuisten, steriloitujen kissojen tarpeisiin.

  • 90 % proteiinista eläinperäistä
  • sisältää tuoretta kanaa
  • optimoitu leikatun kissan tarpeisiin
  • sopii painonhallintaan
  • vehnätön, maissiton, ei lisättyä sokeria
Lihaisan koostumuksen proteiinista 90 % on eläinperäistä ja tuore kana tekee ravinnosta vastustamatonta. Ravinto sisältää steriloidulle kissalle optimaaliset kivennäispitoisuudet mm. magnesiumin ja natriumin suhteen. Ravinto tasapainottaa virtsateiden hyvinvointia, joten se sopii myös virtsakiteistä kärsiville kissalle.

Tavanomaista alhaisempi rasvapitoisuus auttaa säilyttämään kissan linjakkaan olemuksen. Lisätty biotiini ja sinkki tukevat turkin ja ihon sekä kynsien hyvinvointia. Psylliumkuidut edesauttavat ruoansulatuksen toimintaa ja ehkäisevät harmillisten karvapallojen muodostumista.

Reseptin sisältämä superfood-sekoitus toimii luonnollisena lähteenä tärkeille antioksidanteille, vitamiineille ja rasvahapoille, jotta kissasi voi hyvin kaikissa elämänvaiheissa.

Prima Cat kana on suunniteltu erityisesti steriloiduille kissoille, mutta se soveltuu kaikille aikuisille kissoille. Ei sisällä vehnää, maissia eikä lisättyä sokeria. Pakkauskoko 1,4 kg.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.