Kuivahiiva on käyttövalmis ja pitkään huoneenlämmössä säilyvä hiiva, jolla voi korvata tuorehiivan leivonnassa. Korkealuokkainen Sunnuntai-kuivahiiva on pakattu käteviin 11 g:n annospusseihin, joita on pakkauksessa 10 kpl.
Kuivahiiva tarvitsee toimiakseen 42 asteen lämpötilan. Käytä siis kuivahiivalla leipoessasi reilusti kädenlämpöä lämpimämpää nestettä. Sekoita hiiva jauhoihin tai nesteeseen ja valmista taikina ohjeen mukaan.
Annostus:
Sämpylätaikina: 0,5 l nestettä, 1 pss kuivahiivaa
Pullataikina: 0,5 l maitoa, 2 pss kuivahiivaa
Pizza- tai piirakkataikina (uunipellillinen): 2 dl nestettä, 2 tl kuivahiivaa
Kotikalja ja sima: 10 l vettä, 1 tl kuivahiivaa
Pakkauskoko 10 x 11 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Kuivahiiva tarvitsee toimiakseen 42 asteen lämpötilan. Käytä siis kuivahiivalla leipoessasi reilusti kädenlämpöä lämpimämpää nestettä. Sekoita hiiva jauhoihin tai nesteeseen ja valmista taikina ohjeen mukaan.
Annostus:
Sämpylätaikina: 0,5 l nestettä, 1 pss kuivahiivaa
Pullataikina: 0,5 l maitoa, 2 pss kuivahiivaa
Pizza- tai piirakkataikina (uunipellillinen): 2 dl nestettä, 2 tl kuivahiivaa
Kotikalja ja sima: 10 l vettä, 1 tl kuivahiivaa
Pakkauskoko 10 x 11 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.