WD-40

Litiumrasva, 400 ml

899
22,48 €/L
Tuotenro
5032227473904
WD-40 Specialist -tuotesarjasta löydät tehokkaat puhdistus- ja voiteluaineet, jotka vastaavat ammattilaisten vaatimuksiin.

Suihkutettava WD-40 High Performance White Lithium Grease on tehokas valkoinen litiumrasva, joka voitelee pitkäkestoisesti ja vähentää kitkaa, minkä ansiosta laitteet ja työkalut toimivat sujuvasti. Litiumrasva sopii erinomaisesti kahden metallipinnan välisiin käyttökohteisiin, joita ei voida voidella säännöllisesti, erityisesti ulkokohteisiin.

Litiumrasvan koostumus on sakea, minkä ansiosta se ei valu eikä tipu. Tehokkaasti voiteleva rasva vähentää laitteen osien kulumista ja saa ne kestämään pidempään. WD-40-litiumrasva toimii hyvin äärimmäisessä paineessa, erityisesti kantavissa liitännöissä.

Tuote on kätevästi suihkutettavissa kuten öljy, mutta se käyttäytyy kuten rasva. Litiumrasva muodostaa valkean, vedenkestävän kalvon. Rasva toimii lämpötiloissa -18…145 °C.

Litiumrasvan käyttökohteita ovat mm. peräkärryjen ja asuntovaunujen vetoaisat, vesipumput, auton ovien saranat, laakerit, ovien kiskot, vinssit ja vaijerit.