Priima

Mustapippuri 23 g, rouhittu

065
28,26 €/KG
Tuotenro
6438114464502
Tarjous voimassa 30.6.2020 saakka, tai niin kauan kuin tuotetta riittää.
4 kpl / 2,00 €
Mustapippuri on jokaisen keittiön ehdoton perusmauste, sillä se sopii oikeastaan mihin tahansa ruokaan ja riittää suolan ohella usein yksinäänkin mausteeksi. Mustapippuri sopii yhtä hyvin liha-, kala-, lintu- ja kasvisruokiin, juustojen ja sienten kanssa kuin makkaroihin, marinadeihin, kastikkeisiin ja salaatteihin. Mustapippurissa on aromaattinen, miellyttävän tulinen maku.

Mustapippuria saadaan korjaamalla Piper Nigrum -pippurikasvin marjat puolikypsinä. Ne kootaan keoksi ja asetetaan aurinkoon fermentoitumaan eli käymään. Tässä vaiheessa pippuri saa tummanruskean, melkein mustan, värinsä. Sen jälkeen pippurit levitetään melko ohueksi kerrokseksi kuivumaan hiukan yli viikoksi.

Priima-mustapippuria on saatavana kokonaisena, rouhittuna ja jauhettuna. Karkeaksi jauheeksi rouhittu mustapippuri sopii sellaisenaan kaikenlaiseen ruoanlaittoon sekä pöytämausteeksi.

Priima-mustapippurirouhe on pakattu pussiin, joka pitää aromit tallessa. Halutessasi voit kaataa pussin sisällön maustepurkkiin annostelun ja säilytyksen helpottamiseksi. Pakkauskoko 23 g.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.