Raid

Muurahaissirote 250 g

899
35,96 €/KG
Tuotenro
5000204613650
Tehokas Raid Muurahaissirote tappaa muurahaiset heti kosketuksesta. Muurahaissirotetta voi käyttää kodeissa, kellareissa ja rakennusten välittömässä läheisyydessä olevilla kuivilla alueilla. Muurahaisten lisäksi sirote tappaa myös esimerkiksi sokeritoukat ja torakat. Pitkävaikutteinen sirote säilyttää tehonsa niin kauan, kuin sitä on näkyvissä.

Muurahaissirotteen käyttö ulkona rakennusten läheisyydessä estää muurahaisia tulemasta sisätiloihin. Tuote takaa jatkuvan suojan ja estää uusien esiintymien synnyn jopa 12 viikon ajan. Tehoaineena on deltametriini 0,05 %. Pakkauskoko 250 g.

Käyttöohjeet: Levitä sirotetta vain niihin paikkoihin, missä sitä todella tarvitaan, esimerkiksi muurahaisten käyttämille poluille ja käytäville, ikkunan karmeihin ja tiilien reikiin. Annostele tasaisesti 1 m²:n alueelle puristamalla pakkausta viisi kertaa. Käsittele ulkona korkeintaan 2 m²:n alue kerrallaan. Uusi käsittely tarvittaessa 12 viikon kuluttua. Älä käytä sirotetta tuulisella säällä, sillä kevyt sirote leviää ympäristöön ja saattaa vahingoittaa hyötykasveja. Älä sirottele valmistetta lasten hiekkalaatikoille tai alueille, joissa kuljetaan. Valmistetta ei suositella käytettäväksi pohjavesialueella tai hyötykasvien kasvualustoilla.

Käyttömäärä: 3,5 g sirotetta (5 puristusta) / 1 m².

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.