Panimosokeri 1 kg

349
3,49 €/KG
Tuotenro
6417165047094
Panimosokeri soveltuu erinomaisesti viinin ja oluen valmistukseen, säilöntään, makeisten valmistukseen ja leivontaan. Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia (=glukoosia). Panimosokeri liukenee välittömästi käymislämpöiseenkin veteen. Kuumaa vettä ei siis tarvita edes sokerin liuottamiseen. Nopeampi, puhtaampi ja lähes hajuton käyminen! Käymisprosessissa tavallinen sokeri (sakkaroosi) hajoaa ensin entsyymien avulla glukoosiksi ja fruktoosiksi, minkä jälkeen alkoholia alkaa syntyä, mutta Panimosokeria käytettäessä hiiva tuottaa alkoholia heti, sillä rypälesokeri on glukoosia jo valmiiksi.

Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg. Vahvaa viiniä valmistettaessa Panimosokeria tarvitaan käymisvaiheessa tavallisesti 6-7 kg. Tämä sokerimäärä käy normaalisti kokonaan, riippuen kuitenkin raaka-aineiden sisältämästä sokerin määrästä. Vahvakin viini kannattaa käyttää mahdollisimman kuivaksi, lopullinen makeus saadaan aikaan jälkimakeutuksella ennen viinin pullotusta.

1,1 kg Panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.

Ainesosat: 100 % dekstroosi.

Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.