Panimosokeri soveltuu erinomaisesti viinin ja oluen valmistukseen. Sitä voi myös hyödyntää säilöntään, makeisten valmistukseen ja leivontaan. Panimosokeri on puhdasta rypälesokeria eli dekstroosia (=glukoosia). Se liukenee välittömästi käymislämpöiseenkin veteen, eikä kuumaa vettä tarvita sokerin liuottamiseen. Käymisprosessi alkaa heti ja on siten lyhyempi tavalliseen sokeriin verrattuna.
Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg, vahvaan viiniin tavallisesti 6-7 kg.
1,1 kg panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.
Pakkauskoko 1 kg.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Miedon viinin (ruokaviinin) valmistuksessa Panimosokeria käytetään yleensä 4-5 kg, vahvaan viiniin tavallisesti 6-7 kg.
1,1 kg panimosokeria vastaa 1 kg tavallista kidesokeria.
Pakkauskoko 1 kg.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.