Kuivatut punaiset linssit ovat mainio proteiininlähde, ja ne maistuvat herkulliselta niin kasvisruoissa kuin lisätäytteenä jauhelihakastikkeessa. Punaisia linssejä ei tarvitse liottaa ja ne valmistuvat nopeasti.
Valmistus:
1. Huuhdo linssit.
2. Keitä vesi ja lisää hyppysellinen suolaa. Lisää linssit ja annan kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
Pakkauskoko 400 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Valmistus:
1. Huuhdo linssit.
2. Keitä vesi ja lisää hyppysellinen suolaa. Lisää linssit ja annan kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.
Pakkauskoko 400 g.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.