Noweca

Ravitsemusterapeutti 100 päivää & Noweca-aktiivisuusranneke

9900
Tuotenro
6430060201620
Ravitsemusterapeutti 100 päivää on asiantuntijapalvelu, jossa yhdistyvät moderni teknologia, vuorovaikutteinen Hoitopolku.fi -verkkopalvelu sekä asiantuntijan henkilökohtainen puhelinkonsultaatiopalvelu.

Verkkopalvelussa asiakkaan elämäntilanne, elintavat ja kokemus omasta terveydestä ja hyvinvoinnista kartoitetaan monipuolisesti. Arvioinnista asiakas saa ravitsemusterapeutin koostaman kirjallisen palautteen, joka käydään yhdessä puhelimitse läpi. Asiakas asettaa omat paino- ja elintapatavoitteet, joiden toteutumista seurataan verkkopalvelussa viikoittain ja annetaan palautetta sekä hyödyllisiä vinkkejä. 12 kuukauden Hoitopolku-palvelu on pilkottu kolmen kuukauden jaksoihin, joiden vaihtuessa asiakkaan tavoitteet ja saavutukset arvioidaan ravitsemusterapeutin kanssa puhelimitse.

NOWECA syke-aktiivisuusranneke on tarkoitettu tukemaan Hoitopolku-palvelua fyysisen aktiivisuuden seurantavälineenä. Kellolla voi seurata liikuntasuorituksen aikaista sykettä, suorituksen kestoa sekä arviota kulutetusta energiamäärästä.

Saadaksesi 100 päivän ravitsemusterapeutin palvelun ja aktiivisuusrannekkeen toimi seuraavasti:

1. Tilaa NOWECA syke-aktiivisuusranneke Tokmannin verkkokaupasta.

2. Rekisteröi aktiivisuusrannekkeen mukana tuleva koodi osoitteessa http://www.hoitopolku.fi

3. Tee Hoitopolku.fi:ssä alkukartoitus, jonka jälkeen ravitsemusterapeutti ottaa sinuun yhteyttä ja asetatte yhdessä tavoitteet.

4. Saat viikoittain palautetta edistymisestäsi ja jakson päätyttyä tavoitteet ja saavutukset arvioidaan ravitsemusterapeutin kanssa puhelimitse ja tehdään yhdessä jatkosuunnitelma.