Maston

Spraymaali 400 ml, harmaa

469
11,73 €/L
Tuotenro
6412491008009
Helppokäyttöinen ja nopeasti kuivuva Maston-spraymaali soveltuu tarkkaan ja siistiin maalaamiseen sisällä ja ulkona. Ainutlaatuisen, patentoidun suuttimen ansiosta lopputuloksesta tulee tasainen ja peittävä – jälki on yhtä hyvää kuin ruiskumaalauksessa mutta paljon pienemmällä vaivalla.

  • patentoitu suutin tarkkaan ja siistiin maalaamiseen
  • tasainen ja peittävä lopputulos
  • sisä- ja ulkokäyttöön
  • väri: harmaa

Liuotinpohjainen Maston 100 -sarjan alkydispraymaali on riittoisaa, ja sillä voi maalata lähempää ja tarkemmin kuin maaliruiskulla tai tavallisilla spraymaaleilla – tämän ansiosta maalia leviää ympäristöön vähemmän kuin muilla maalaustavoilla. Spraymaalauksessa säästyt myös vaivalloiselta ruiskun pesulta, eikä maalia mene hukkaan.

Maston 100 -spraymaali sopii moniin maalauskohteisiin ja -projekteihin sekä sisä- että ulkotiloissa. Maali soveltuu mm. puulle, tiilelle, muoville, lasille, pahville, betonille ja metalleille. Spraymaalaaminen on helppoa ja nopeaa, etkä tarvitse laajaa välinearsenaalia onnistuneeseen maalaukseen.

Maali on kosketuskuiva 30 minuutin kuluttua ja kokonaan kuivunut vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Lopullisen kovuutensa maalipinta saavuttaa viikon kuluttua maalaamisesta.