Maston

Spraymaali ONE® 400 ml, musta satiini

689
17,23 €/L
Tuotenro
6412490023102
Maston ONE® -spraymaali tekee maalaamisesta helppoa ja nopeaa. Maali soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön lähes kaikille pinnoille, peittää hyvin, kuivuu nopeasti jopa 15 minuutissa eikä valu. Maston ONE® -spraymaalilla saat helposti ammattimaisen lopputuloksen.

Maston ONE® -maali on pakattu ainutlaatuiseen spraypulloon, josta maali voidaan suihkuttaa erittäin läheltä, vain 15 cm:n päästä. Tämän ansiosta maalaustuloksesta tulee tarkempi eikä maalia mene hukkaan. Suutinta voidaan säätää kaikkiin asentoihin vaakasuorasta pystysuoraan, joten maalin saa levitettyä tarkasti joka kohtaan. Maali sisältää 20 % vähemmän ponneaineita, 25 % enemmän sideaineita ja neljä kertaa enemmän väripigmenttejä kuin tavalliset spraymaalit – maali voidaan suihkuttaa tarkasti läheltä ja sen peittävyys on erinomainen.

Akryylipohjainen Maston ONE® -spraymaali soveltuu esimerkiksi puulle, tiilipinnoille, muoville, lasille, pahville ja betonille. Maalipinta on kosketuskuiva 15 minuutin kuluttua ja täysin kuivunut vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Pohjamaalaus parantaa maalin tarttumista ja tekee lopputuloksesta siistimmän ja kestävämmän.

Maalattu pinta on kosketuskuiva n. 15 minuutin kuluttua ja täysin kuivunut vuorokauden kuluttua käsittelystä. Pakkauskoko 400 ml. Väri: musta satiini.