Rajamäen etikat valmistetaan yli 120 vuoden kokemuksella. Rajamäen Väkiviinaetikka tehdään luonnollisella käymismenetelmällä kotimaisesta ohrasta. Väkiviinaetikka yhdistetään useimmiten säilöntään, mutta se on myös monipuolinen maustaja ja monen ruoan herkullisuuden salaisuus.
Etikkahappopitoisuus 10 %.
Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettä.
Pakkauskoko 0,4 l.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Etikkahappopitoisuus 10 %.
Laimennus pöytäetikaksi: 2 osaa etikkaa, 3 osaa vettä.
Pakkauskoko 0,4 l.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.