Priima Vaniljakreemijauheesta valmistuu herkullinen täyte niin pulliin, viinereihin, kakkuihin kuin muihinkin leivonnaisiin. Kreemi on helppo valmistaa sekoittamalla jauhe veteen tai maitoon. Vaniljakreemi kestää sekä paiston että pakastuksen.
Vaniljakreemijauheesta saa kakkujen täytteisiin makeutta ja se jämäköittää täytettä liivatteen sijaan. Valmista kreemiä voi käyttää myös kermavaahdon tukevoittajana, jolloin kermavaahtoa on helpompi pursottaa.
Valmistus:
Sekoita 1 osa kreemijauhetta ja 2–3 osaa vettä tai maitoa. Anna seoksen levätä jääkapissa puolisen tuntia ennen käyttöä.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.
Vaniljakreemijauheesta saa kakkujen täytteisiin makeutta ja se jämäköittää täytettä liivatteen sijaan. Valmista kreemiä voi käyttää myös kermavaahdon tukevoittajana, jolloin kermavaahtoa on helpompi pursottaa.
Valmistus:
Sekoita 1 osa kreemijauhetta ja 2–3 osaa vettä tai maitoa. Anna seoksen levätä jääkapissa puolisen tuntia ennen käyttöä.
Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.