Dr Beckmann

Värin- ja Liankerääjäliina 1 kpl Kestokäyttö

549
5,49 €/KPL
Tuotenro
4008455394817
Dr Beckmann värinkeräyskestoliina suojaa pyykin värjäytymiseltä ja lian leviämiseltä muihin tekstiileihin pyykinpesun aikana. Liina imee itseensä tekstiileistä pesuveteen leviävät värit ja likahiukkaset. Värin ja lian kerääjäliina on imukykyinen froteeliina, joka on tarkoitettu toistuvaan käyttöön. Kestokäyttöliinan froteemateriaali on 100 %:sta puuvillaa ja ympäristöystävällinen. Pestävien tekstiilien värikylläisyydestä riippuen liina kestää jopa 30 pesukertaa. Pakkauksessa on yksi liina.

Ominaisuudet:
  • Värjäytymissuoja: Irronneet väriaineet kerätään nopeasti talteen vedestä ja ne sitoutuvat heti liinaan. Näin kaikki tekstiilit on suojattu värjäytymiltä, erityisesti valkoisia osia sisältävät tekstiilit.
  • Värien säilyminen: Dr. Beckmann Värin- ja Liankerääjäliinat estävät irronneiden värien asettumisen harmaana kerroksena tekstiilien värien päälle, jolloin värit säilyvät kauemmin hohtavina.
  • Erilaisten värien peseminen yhdessä: Erivärisiä pyykkejä voidaan pestä ongelmitta yhdessä. Se tarkoittaa, että pyykkejä tarvitsee lajitella vähemmän ja pyykinpesukone voidaan täyttää tehokkaammin, mikä säästää aikaa, energiaa ja vettä.

    Päivitämme tuotetietoja jatkuvasti. Suosittelemme aina kuitenkin tarkistamaan tiedot pakkauksesta.