Eri Keeper

Yleisliima 750 ml

749
9,99 €/L
Tuotenro
7311980108734
Eri Keeper Yleisliima on vesiohenteinen yleis- ja puuliima imeville materiaaleille. Perinteinen Eri Keeper soveltuu niin puutöihin kuin lasten kanssa askarteluun.

Eri Keeperillä voit liimata esimerkiksi puuta, kartonkia, paperia, pahvia, rakennuslevyjä, keramiikkaa. Liimaan voidaan sekoittaa myös hiekkaa, sahanpuruja ja kumirouhetta täyteaineeksi esimerkiksi askartelutöissä.

Liimattavien pintojen tulee olla kuivat, puhtaat ja pölyttömät. Liimauksen tulee olla kovettunut ennen kuin se altistetaan mekaaniselle rasitukselle. Liimatut kappaleet ovat liikuteltavissa noin 10 minuutin ajan liiman levityksestä. Levitä liimaa toiselle liimattavista pinnoista. Kovapuuhun tai rasvaisiin puulajeihin kuten tiikkiin liimaa pitää levittää molemmille pinnoille. Laita liimattavat pinnat puristukseen 0,5–6 tunnin ajaksi. Puristusaikaan vaikuttavat liimattava materiaali, liimamäärä ja lämpötila. Nestemäinen liima poistetaan vedellä. Liima voi ruostuttaa rautaosia.

Eri Keeper on suomalainen keksintö 1950-luvulta. Se on Suomen suosituin liima, jota on alun perin hyödynnetty paljon myös rakentamisessa. Nykyään ”erikeepperi” tunnetaan monipuolisena yleisliimana, joka sopii loistavasti mm. puutöihin sekä erilaisiin askarteluihin. Eri Keeperillä voit askarrella turvallisesti myös lasten kanssa. Eri Keeper -liimojen valmistuksessa ei käytetä eläinperäisiä tuotteita, eikä niitä testata eläimillä.

Pakkauskoko 750 ml.